BEHANDELINGEN

INDIASE HOOFDMASSAGE

Tijdsduur :30 minuten.
Kosten € 32,50

Een ontspannende massage die liggend wordt gegeven. Het is een eeuwenoude oosterse massagevorm die nog steeds deel uit maakt van het dagelijks leven in India.
Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning waardoor klachten kunnen ontstaan. Hoewel de Indiase hoofdmassage een oude massagevorm is, is deze heel geschikt om moderne, westerse klachten zoals spanningshoofdpijn, slapeloosheid en stijve nek en schouders aan te pakken.
Tijdens deze massage van 30 minuten worden de schouders, nek, hoofd en gezicht gemasseerd en wordt er gebruik gemaakt van massageolie.
De positieve voordelen van een Indiase hoofdmassage zijn onder andere
– De blokkades worden opgeheven
– Het stimuleert de doorbloeding
– De afvalstoffen worden afgevoerd
– Het bevordert de nachtrust
– Het verlicht pijn en stijfheid
– De hoofdmassage zorgt voor diepe ontspanning
– Het is goed voor huid en haar
– De hoofdmassage geeft gevoel van rust, kalmte en welzijn

Deze hoofdmassage rekent af met lichamelijke en psychische gevolgen van onder andere stress.
Omdat in het hoofd veel zenuwuiteinden zitten, werkt de massage ook heel verhelderend voor de geest.

HANDMASSAGE

Tijdsduur :30 minuten.
Kosten € 32,50

Een heerlijke handmassage

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

50 minuten. € 55,00

Als je zwanger bent is dat een bijzondere periode in je leven.
Fysiek en mentaal gebeurt er van alles.
Je lichaam verandert in een korte tijd en dat kan klachten geven als (lage) rugpijn, vermoeidheid, slecht slapen, bandenpijn onrustige benen en vocht vasthouden.

Ook als je geen klachten hebt is een zwangerschapsmassage heerlijk. De stofjes die vrijkomen bij massage maken je blij en ontspannen. Vaak slaap je beter en dat is ook goed voor je baby.

In overleg met jou masseer ik je hele rug, je armen, benen bekken heupen buik en voeten.
Dat is de massage van 50 minuten voor 45,00
Ook is het mogelijk echt alleen de buik en rondom de buik te masseren dat is 30 min 30 euro

Ik gebruik tijdens de behandeling klassieke massagetechnieken die heel ontspannend werken op de spieren
En speciaal gericht zijn op zwangere vrouwen.

Even een momentje voor jezelf en de baby.
Als je twijfelt of massage goed voor jou is tijdens je zwangerschap, bijvoorbeeld omdat je klachten hebt als hoge bloeddruk of zwangerschapsdiabetes, overleg dan eerst met je verloskundige of gynaecoloog.

Ik masseer vanaf 14 weken zwangerschap.

HAWAIIAANSE ONTSPANNINGSMASSAGE

Duur : 50 minuten
Kosten : € 55,00

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. De spanningen wegspoelen en de energiestromen in het lichaam stimuleren.

HOOFD, NEK – EN SCHOUDERMASSAGE

Duur : 30 minuten
Kosten : € 32,50

Een regelmatige massage kan stress verlichten of voorkomen, doordat het de opbouw van spanningen in het lichaam aanpakt. Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door (spier)spanning in de nek en de bovenrug.

Omdat massage verzachtend op de spieren werkt, is het ook een uitstekend middel om deze hoofdpijn te verlichten.

LICHAAMS PAKKINGEN

Duur : 30 minuten
Kosten : € 32,50

Duur : 60 minuten
Kosten : € 65,00

 

Lichaamspakkingen worden al eeuwen-lang uitgevoerd om het lichaam te verzorgen en te voeden. Er kunnen verschillende ingrediënten gebruikt worden.

Ik gebruik de Sinaasappel extract werkt kalmerend en ontspannend en helpt tegen slapeloosheid en depressiviteit. Het heeft een stimulerende werking op de collageen productie in de huid.

 Een lichaamspakking is altijd een ontspannende behandeling die voedingsstoffen naar het lichaam aanvoert.

 Een eeuwenoud ritueel

Een lichaamspakking is een eeuwenoud ritueel dat vandaag de dag nog steeds uitgevoerd wordt. Al in de prehistorie bedekten mensen hun huid met kruiden om hun gezondheid en uiterlijk te verbeteren. Ook modder werd gebruikt om het lichaam mee in te smeren en de huid te zuiveren. Dit eeuwenoude ritueel wordt in mijn praktijk nog steeds uitgevoerd, maar in een nieuw jasje.

De huid voeden, ontgiften en verstevigen

Een lichaamspakking zorgt ervoor dat de huid gevoed wordt, maar ook ontgift en verstevigd. Wat een gezichtsmasker doet voor de huid in het gezicht, doet een lichaamspakking voor de huid van de rest van het lichaam. Doordat het masker dat ik  op het lichaam aanbreng, wordt afgesloten door middel van folie en een deken kunnen de werkstoffen optimaal in de huid trekken.

Verschillende doeleinden

Een lichaamspakking kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In het najaar kan een lichaamspakking ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt. Ook zorgt een lichaamspakking voor een goede bloedcirculatie, waardoor de huid er gezonder uit zal zien.

 

Behandeling:

Een behandeling duurt ca. 30 of 60 minuten en omvat:

– een pakking van 60 minuten is voor en achterkant het  lichaam;

– een pakking van 30 minuten is alleen de achterkant voeten benen rug armen handen

– warmte deken;

– scrub van het gehele lichaam;

– warme kompressen;

– verzorgende nabehandeling;

– optioneel: gezichtsmasker en hoofdhuid massage tijdens pakking.( kan alleen vooraf meegeboekt worden )

 

Eerst worden de delen gescrubd via massage  

 

Bij een pakking worden de delen via massage ingesmeerd.  Vervolgens wordt u in folie gewikkeld en krijgt u een deken om u heen, waar u 10 of 20 minuten in blijft liggen. Daarna wordt uw lichaam naverzorgd.

RUG NEK SCHOUDER MASSAGE

Duur : 30 minuten
Kosten : € 32,50

Bij rugklachten en / of stress is het aan te raden om je rug te laten masseren. Door bijvoorbeeld je schouders, nek en rug te masseren worden psychische en lichamelijke spanningen duidelijk minder. Een rugmassage vermindert namelijk stress, zet wervels weer in een goeie positie en / of corrigeert een houding of beweging.

Of je nu een licht zeurende pijn in de onderrug hebt of een zeer hevige pijn tussen je schouderbladen, meestal zijn spierknopen de boosdoeners. Spierknopen zijn pijnlijke spierverhardingen op plekken waar afvalstoffen zich hebben opgehoopt. Deze knopen geven vaak pijn en belemmeren de bloeddoorstroming, dus moeten worden losgemaakt. Door spanning of druk uit te oefenen op je spieren of spierknopen worden verzamelde afvalstoffen afgevoerd en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het is aan te raden je rug te laten masseren om deze hardnekkige energieblokkades te verhelpen en omdat je anders makkelijk de pijn verplaatst of verergert.

VOETENMASSAGE

Duur : 30 minuten
Kosten : € 32,50

Ze brengen ons overal naartoe en worden elke dag intensief gebruikt.
Veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer!
Het is namelijk ontspannend en gezond om je stappers af en toe onder handen te nemen.
Op gezonde voeten kunnen we langer voortstappen.
Het eerste nut van een voetmassage: dit stimuleert de doorbloeding van de voeten en daarmee je gezondheid.
• We beginnen met de voeten scrubben /scrub massage
• Dan stukje massage met olie
• Ten slotte inmasseren met een fijne creme voor een extra zachte huid.
Leg je voeten in de watten

Waarom een voetmassage positief effect heeft op je organen en totale gezondheid

De zolen van de voeten staan in verbinding met alles wat er gebeurt in je lichaam en geest. Daardoor kun je stellen dat je voeten eigenlijk de basis vormen voor elke massage. Het stimuleren van specifieke gebieden op die zolen beïnvloedt onze organen, systemen en emoties.
Nu krijgen onze voetjes gedurende de dag ontzettend veel te verduren. Staan, lopen, rennen, slenteren. Vaak leg je elke dag wel een paar kilometer af en daar kunnen je voeten behoorlijk moe van worden. Daarom kunnen ze sowieso wel wat extra aandacht gebruiken. Maar het is ook een hele goede manier om mentaal te ontspannen en het algemene gevoel van welzijn te verbeteren.
Reflexzones
Onder je voet bevinden zich namelijk allerlei drukpunten, ook wel reflexzones genoemd. Die staan in verbinding met de rest van je lichaam, zoals je organen, botten, weefsel en spieren. Door deze specifieke gebieden in je voeten te masseren, kun je dus specifieke klachten aanpakken.

ONTSPANNINGMASSAGE

Duur : 50 minuten
Kosten : € 55,00

Een massage van hoofd, nek, rug,armen , handen, benen en voeten.

In alle rust pure aandacht voor jou
Een ontspanningsmassage zorgt voor innerlijke rust. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ruimte en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

Daarnaast werkt deze massage stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Zoals elke massage zorgt het ook voor een betere afvoer van afvalstoffen en verbetert het de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

JUST RELAXMASSAGE

Duur : 80 minuten
Kosten : € 85,00

Hoofd/gezicht nek rug armen handen benen / voeten.

In alle rust pure aandacht voor jou
Een ontspanningsmassage zorgt voor innerlijke rust. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ruimte en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

Daarnaast werkt deze massage stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Zoals elke massage zorgt het ook voor een betere afvoer van afvalstoffen en verbetert het de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

De just relax behandeling is lekker lang en alle delen worden net iets langer behandeld als bij een gewone ontspannings behandeling.

ANTI-STRESSMASSAGE

Duur : 50 minuten
Kosten : € 55,00

Het verschil tussen ontspannings en anti stress massage is dat deze massage zeer geschikt is voor mensen die overspannen zijn of een burn out hebben.

De massage heeft wat lange bewegingen en minder technieken zodat het in je hoofd niet te druk wordt.

Een anti-stressmassage helpt je om je dopaminelevel te stabiliseren. Dopamine, ook wel het ‘geluksstofje’ genoemd, speelt een grote rol in je hersenen wat betreft het beloningssysteem. Alles wat je eet, drinkt of als prettig ervaart, zorgt ervoor dat er door jouw hersenen dopamine aangemaakt wordt. Hierdoor voel je jezelf gelukkig.
Wanneer je veel stress ervaart is de balans in dopamine verstoord en moet deze worden gestabiliseerd om je beter te voelen. Het kneden van de spieren en het druk uitoefenen hierop tijdens een massage, stimuleert de aanmaak van dopamine en helpt je lichaam daarmee om beter om te gaan met stress!
Daarnaast helpt het je om maximaal te kunnen relaxen. Wanneer je gestrest bent, zullen je spieren zich aanspannen waardoor er een constantgevoel van spierspanning over het lichaam ontstaat. Ons lichaam kan stress moeilijker aan met deze spanning in het lichaam.
Geen enkel medicijn of kunstmatige stimulans zal je zo goed helpen te relaxen als een natuurlijke massage.

STRESS RELIEF MASSAGE

50 Minuten  55,00 euro
60 Minuten  65,00 euro

Deze massage is uitermate geschikt voor mensen die echt even moeten ontstressen en dat moeilijk kunnen.

Loslaten……

Met behulp van de verzwaringsdeken kan je lichaam zich beter overgeven.

Een anti stress deken weegt aanzienlijk meer dan een gewone deken. 

Hoe dit komt? Doordat er gebruikgemaakt wordt van een speciale vulling.

Dit weegt aanzienlijk meer dan bijvoorbeeld dons of synthetische vulling. 

Door het extra gewicht oefent een deken druk uit op uw lichaam wanneer u eronder ligt.

Nu denkt u mogelijk dat de extra druk op uw lichaam niet bepaald prettig is. Sommige mensen ervaren dit inderdaad als onprettig.

Er zijn echter ook genoeg mensen die deze extra druk juist heerlijk vinden. 

Het gewicht van de deken zorgt ervoor dat uw zenuwstelsel waarneemt dat uw lichaam onder druk staat. Hierdoor gaat de alertheid omlaag.

Naast de verlaagde alertheid geeft een anti stress deken ook een gevoel van veiligheid. 

De deken vormt zich namelijk goed om uw lichaam heen door het extra gewicht dat erin zit. 

Voor veel mensen voelt dit alsof zij een stevige knuffel van iemand krijgen.

De deken wordt aan de kant geschoven per deel dat gemasseerd wordt met olie.

DUO MASSAGE

Overeen te komen

Ik krijg vaak de vraag of ik ook duo massages geef.

Ik run de praktijk alleen dus tegelijkertijd is helaas niet mogelijk.

 

KLACHTENBEHANDELING

Duur : 30 minuten
Kosten : € 32,50

Iedereen kent het wel: te lang in dezelfde houding achter de computer, telefoon.zwaar lichamelijk of geestelijk werk,
Je rug, nek en schouder spieren krijgen veel te verduren op een dag. Het kan zijn dat er daardoor knopen of blokkades ontstaan wat het functioneren beperkt. Dat kan verschillende klachten veroorzaken: spierpijn, hoofdpijn, niet goed meer kunnen bewegen etc.
Door je spieren regelmatig los te laten masseren zorg je er voor dat de doorbloeding weer goed op gang komt, de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden
Waardoor de klachten aanzienlijk af zullen nemen of zelfs verdwijnen.

GEZICHTSMASSAGE

Duur : 30 minuten
Kosten : € 32,50

Moe en uitgeblust? Toe aan vakantie, maar is die nog niet in zicht?
Dan is een gezichtsmassage geen overbodige luxe. Het werkt ontspannend, maar is ook goed tegen verschillende kwaaltjes. Hoofdpijn, rimpels, acne…
Even je hoofd leegmaken. Een gezichtsmassage kan dat als geen ander.

Wat gebeurt er in de hersenen en het lichaam bij een gezichtsmassage?
Door positieve aanraking zoals massage, worden de zenuwen in de huid op een milde manier gestimuleerd.

Voordelen van gezichtsmassages

• Een stralende, jong uitziende huid. Een gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid. …
• Minder rimpels! Ook om rimpels te voorkomen is een gezichtsmassage perfect. …
• Het verminderen van hoofdpijn. …
• Een mooie, zachte huid. …
• Het beter opnemen van producten. …
• De aanmaak van oxytocine. …
• Een beter immuunsysteem. …
• Een positief humeur.

KADOBON

Overeen te komen

Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

De cadeaubonnen worden bij afhalen extra leuk verpakt met altijd een extraatje 

Versturen kan uiteraard ook